Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Porady kulinarne

    • slide 1

      Ryby morskie -...

      Ryby stanowią także cenne źródło składników mineralnych takich, jak miedź i...

      Zobacz poradę
    • slide 1

      Sery Mozarella i...

      Do sałatek idealnie nadaje się ser Mozzarella oraz ser typu Feta, który jest...

      Zobacz poradę
    • slide 1

      Rukola i roszponka

      Rukola ma oryginalny, pikantny smak oraz silny aromat. Jest bogata między...

      Zobacz poradę
    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Ryby morskie - źródło kwasów tłuszczowych

      Ryby stanowią także cenne źródło składników mineralnych takich, jak miedź i jod. Są także bogate w witaminy A i D. Zaleca się spożywanie ryb, przynajmniej 2-3 razy w tygodniu.

      Dietetyk
      radzi
    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Sery Mozarella i Feta najlepsze do sałatek

      Do sałatek idealnie nadaje się ser Mozzarella oraz ser typu Feta, który jest dwa razy mniej kaloryczny niż sery twarde i półtwarde.

      Dietetyk
      radzi
    • Rukola i roszponka

      Rukola ma oryginalny, pikantny smak oraz silny aromat. Jest bogata między innymi w witaminę C, kwas foliowy i potas.

      Dietetyk
      radzi
    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Oliwa z oliwek jako dodatek do sałatek

      Oliwa z oliwek jest doskonałym dodatkiem do sałatek. Dzięki dużej zawartości jednonienasyconych kwasów tłuszczowych należy ona także do najlepszych tłuszczów przeznaczonych do smażenia.

      Dietetyk
      radzi
    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Zioła są najlepszą przyprawą

      Zioła są najlepszą przyprawą, ponieważ pomagają nam ograniczyć sól. Dzięki zawartości różnorodnych składników działają nie tylko na podniebienie, ale również na metabolizm organizmu

      Dietetyk
      radzi
    Wiecej przepisów