Przekąski słodkie

Ciacho z kruszonką,
250 g

Ciacho z kruszonką

Rożek z jabłkiem,
95 g

Rożek z jabłkiem

Chałka ręcznie zwijana z kruszonką,
320 g

Chałka ręcznie zwijana z kruszonką
Ciacho z kruszonką

Ciacho z kruszonką, 250 g

Produkt dedykowany specjalnie miłośnikom prostych, doskonale znanych i dobrze kojarzących się smaków. Delikatne ciacho z tym, co najlepsze – posypką z grubej, kruchej kruszonki. Najlepiej komponuje się z masłem i dżemem lub miodem w towarzystwie gorącego mleka lub kakao, choć z kawą smakuje równie wyśmienicie.

zamknij
zamknij
Rożek z jabłkiem

Rożek z jabłkiem, 95 g

Wariacja na temat szarlotki. Doskonale kruche ciastko francuskie z nadzieniem jabłkowym zawierającym doskonale wyczuwalne kawałki jabłek. Niepowtarzalnego wrażenia dopełnia chrupiąca, słodka posypka.

zamknij
zamknij
Chałka ręcznie zwijana z kruszonką

Chałka ręcznie zwijana z kruszonką, 320 g

- Produkt ręcznie zaplatany i dekorowany
- Lśniąca powierzchnia chałki dzięki natryskiwaniu żółtkiem jaj

zamknij
zamknij

Ciastko Duet truskawkowy,
94 g

Ciastko Duet truskawkowy

Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym,
85 g

Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym

Ciastko duet z owocami leśnymi,
115 g

Ciastko duat z owocami leśnymi
Ciastko Duet truskawkowy

Ciastko Duet truskawkowy, 94 g

Kruche, delikatnie chrupiące i bardzo aromatyczne ciastko półfrancuskie o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków, wypełnione duetem nadzień soczystego, lekko słodkiego truskawkowego oraz budyniowego. Wyśmienita słodka przekąska na każdą porę dnia wpisująca się w sezon truskawkowy.

zamknij
zamknij
Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym

Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym, 85 g

Rogalik z nadzieniem kakaowo-orzechowym. Jego złoty i lśniący wygląd pobudza zmysły. Rogalik o obfitym rozmiarze i przepysznym, topniejącym, gładkim nadzieniu o smaku kakao i orzechów laskowych. Nadzienie rozłożone jest na całym rogaliku. Czekoladowa dekoracja pozwala na łatwe zidentyfikowanie smaku. Piękne, spójne warstwy ciasta uzyskane dzięki użyciu delikatnego francuskiego masła. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.

zamknij
zamknij
Ciastko duat z owocami leśnymi

Ciastko duet z owocami leśnymi, 115 g

Pyszna słodka przekąska, która powstaje na bazie chrupiącego ciasta półfrancuskiego z dodatkiem masła. Nadzienie wypełniające ciastko po same brzegi stanowi zaskakujący i jednocześnie wyśmienity duet - połączenie słodkiego kremu budyniowego o smaku waniliowym z nadzieniem owocowym z kwaskowatą nutą, które powstaje z jagód, malin, czarnych i czerwonych porzeczek, truskawek i wiśni.

zamknij
zamknij
Rogal croissant z masłem

Rogal croissant z masłem, 60 g

Kruchy, delikatnie chrupiący rogalik croissant o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków z wysoką zawartością masła (23%). Ma delikatne maślane wnętrze i lekko chrupiącą złocisto-brązową skórkę. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.

zamknij
zamknij

Rogal croissant z masłem,
60 g

Rogal croissant z masłem
Rogal croissant z masłem

Rogal croissant z masłem, 60 g

Kruchy, delikatnie chrupiący rogalik croissant o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków z wysoką zawartością masła (23%). Ma delikatne maślane wnętrze i lekko chrupiącą złocisto-brązową skórkę. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.

zamknij
zamknij