Wybierz swój sklep

Twój sklep:

Wybierz swój sklep i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

Pstrąg z rozmarynem i warzywnymi szaszłykami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę i cukinię pokrój w kostkę.
  2. Warzywa nabij kolejno na pozbawione listków gałązki rozmarynu (lub na bambusowe patyczki), skrop oliwą, przypraw solą i pieprzem. Usmażna grillu do zrumienienia.
  3. Rybę przypraw do smaku, nadziej gałązkami świeżego rozmarynu. Skrop oliwą, piecz ok. 20 min w temp. 180°C. Podawaj z ciepłymi szaszłykami.

Porcja dla 2 osób

Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów